Skip to main content
  • 24.02.2009.

Novosti s Ibize za ljeto 2009.

S pojavom toplijih vremena naše će misli sve više biti uperene na ljetne partije. No, s Ibize već imamo pregršt novosti koje su zaista zanimljive. Klupska večer "La Troya" se nakon 3 godine vraća u Amnesiu , dok kako se čini večer Manumission više se neće održavati u Amnesiji nego nekoj drugoj lokaciji. Kao što smo već prije pisali Roger Sanchez i njegova večer Release Yourself su također prešli u Amnesiu a svirat će se svakog utorka.

Piše: 

 

Glasine su da David Guetta seli svoju večer F*** Me I’m Famous i to iz Pacha kluba u Privilege, koji je dosta veći kapacitetom a to je s financijske strane mnogo isplativije onda.
F*** Me I`m FamousAli kao što kažemo, to su samo glasine, Pacha je glamurozniji klub i baš u stilu Davida Guette. Swedish House Mafia također priprema tjedne partije na Ibizi. Za sada ne znamo točnu lokaciju. Postoji šansa da Luciano započne neke večeri u Pachi u suradnji s Freak`n Chic etiketom. Za događanja u klubu DC10 koji je zatvoren nema pomaka kao ni za njihove rezidente Circoloco, no glasine uokolo kazuju kako u slučaju da DC ne otvori sve seli u Privilege.
 
U Amnesiji će ove godine još svirati Cream i Cocoon Sven Vätha, Carl Cox i We Love su u Spaceu, Judgement Sundays i Wonderland Pete Tonga u Edenu, a Subliminal Erick Morila u Pachi.

{snippet 1}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2