Skip to main content
  • 3.10.2007.

Novosti s Klubske Scene

Protekla tri tjedna čitali ste automatizirane vijesti iz sustava Klubske Scene. Čitava redakcija bila je na zasluženom godišnjem odmoru. Usput proveli smo uspješno restuktuiranje stranice podjelivši je na nekoliko sektora što nam omogućuje lakši rad. Zbog toga su malo zakazale galerije slika i naši webmasteri rade na uklanjanu problema. Ispričavamo se svim promotorima čije najave nisu ušle u sustav posljednja 3 tjedna. Od danas krećemo s ponovnim radom pa očekujte nove galerije, vijesti, najave i ostalo. Naši suradnici budnim okom pratili su događanja u Splitu, Zagrebu i Beogradu. Uskoro donosimo mnogo iznenađenja na stranici a na ZG velesajmu Klubska Scena dobila je svoj mali kutak o čemu ćemo više pisati idućih dana. 

Piše: 

Dobili smo i novi moto. Onaj stari "Your choice in electronic area", mijenjamo novim "For The Love of House, For the Love of Dance, For The Love of Beats…". Stay tuned!

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk