Skip to main content
  • 4.01.2008.

Novosti za predstojeći Winter Music Conference 2008

Direkcije WMCa i Ultra Music Festivala ponovno su potpisali partnerski ugovor od zajedničkoj suradnji pa će se tako 10. izdanje UMF-a održati 28. i 29. ožujka u Miamiu. Očekuje se preko 200 glazbenika, DJa i producenata, 40000 posjetitelja, 10 stage-ova što dovoljno govori da je UMF trenutno najveći festival ove vrste u Americi.

Piše: 

Tijekom održavanja WMCa održat će se oko 150 različitih događaja, 23. izdanje Annual International Dance Music Awards, razni seminari i prezentacije, natjecanje u mixanu i scratch-anju DMC 2008, drugo izdanje godišnjeg sajma sakupljača vinyla, izložbe, tehnološke prezentacije i radionice za posjetitelje. U nastavku su neke od najavljenih priredbi:

WMC 2008 DJ Spin-Off

DJ SHORTEE i FELIX SAMA će biti domaćini eventa na kojem će se birati DJ-i s najboljim performansama od tehnike rada i mixanja, do scrathinga.

WMC – The Record Collectors Show

Sajam svjetskih sakupljača vinyla i nosača zvuka također će se održati u Miamiu i to na lokaciji Miami Beach Resort a sve u sklopu WMC-a. Ovaj sajam okuplja sve ljude koji imaju goleme kolekcije glazbe i sve trgovce glazbom.

WMC South Beach Sessions

Novost u programu WMC-a za 2008.g. sigurno će odjeknuti daleko u miljeu glazbene industrije. South Beach Sessions je serija večernjih seminara, kako glazbe tako i koktela, zatim recepti za pripremu koktela. Ova priredba privući će poveći broj gostiju kako iz glazbene industrije tako i organizatore, medije i slične.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2