Skip to main content
  • 19.02.2016.

Novostima nabijeno proljeće Miss Sunshine

Naša osobna vlastita zraka sunca domaće scene, matrona pulteva Miss Sunshine ima velike planove za mjesece u kojima drveće pupa, a ti se osjećaš neobično zaljubljivo.

 
Bogata slavonska polja i ravnice beata tako su postala bogatija za prvi vinyl only label iz Osijeka. Imena "Out of Place" on je nešto potpuno suprotno i nastaje u pravo vrijeme, na pravom mjestu s ciljem širenja valova undergrounda. Ponosni osnivači su Miss Sunshine sama i suučesnik Volster, ujedno i tata prvog izdanja koje je eksplodiralo uz podršku ekipe kao što su Mike Parker, Takaaki Itoh, Exium, Children of Tomorrow, Kirk Degiorgio,Marcelus, Ben Sims, Rolando, Dj Deep, Donor, Dustin Zahn, Philippe Petit, Electric Indigo…
{youtube}fnKkbtvJsik{/youtube}
 
Za drugo izdanje rukave suče MIss Sunshine, a obuhvaćat će 4 originalne trake. No to nije sve čime će Sunčana ispunjavati predproljetne dane. Nastao je i video za sljedeću od 12" na Random Island Rec.. Nakon uspjeha s prvim izdanjem 2013. vraća se uz singl kojem su ranoranilačku podršku pružili  Len Faki, Paula Temple, Truncate, Developer, Alex.Do, Eric Cloutier i Rolando.
 
{youtube}qaxReKdCKI0{/youtube}
{youtube}xQkR7rma-4g{/youtube}
{youtube}il6eVgb1Ohw{/youtube}
 
Iz vreće novosti ispala je i vijest u kojoj osječka bomba od klupskog programa, Klubnacht, nakon 4 eventa mijenja nomenklaturu, pa tako od sljedećeg mjeseca Osijek pleše pod imenom Traum i seli se u intrigantno zanimljiv prostor Hangara na sportskom aerodromu u Osijeku. Mala iskra je buknula plamenim ognjem elektronike koji je u posljednja dva izdanja za pult doveo onoga o kojem se predu legende, DJ Rolanda iz Detroita, autora možda najprepoznatljivije trake ikada koja je zatvarala partije diljem globalnih floorova, crnog, sjajnog "Jaguar-a" napetih mišića pod kožom ritma. Posljednji party je baš kao i prethodni protresao preko 450 parova osječkih stopala uz zvuke beogradske gošće Tijane T, a kako je bilo na posljednjem Klubnachtu provjeri ovdje.

 
A što nas čeka 27.veljače? Hangar postaje dom DJ-u i producentu iz Pariza i na zagrebačko tlo slijeće Francois X, rezident francuskog ludo dobrog kluba Concrete i ujedno i jedan od Dettmanovih jahača na MDR-u. No Francois te neće prekrasno hrskavim glazbenim kroasanima s pulta gađati sam, ovdje je i regionalna podrška u liku i djelu beogradskog DJ-a Filipa Xavia, a rezidentskom palcom kao i na svakom partyju do sada vitlaju Miss Sunshine i Volster.
 
 
Pa bio ti Osječanin ili Osječanka, volio nekoga od pripadnika ovog krda ili jednostavno imao nos za fine i sočne techno niti koje grade tapiseriju domaće elektronike, skokni do Hangara i polijećemo. Sudarili se vi nama u mraku podija sa svime što želite i sanjate! Enjoy!
 
Miss Sunshine
(Out of Place, Deeply Rooted, Random Island, Decoy)
 
 
BOOKING miss.sunshine.music(at)me.com 
SPAIN mark(at)monofunk.es 
DE/AUT/CH rapha(at)agenturlehmann.com
COLOMBIA maurobrigante(at)gmail.com
ITALY bookings(at)genauturin.com
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2