Skip to main content
  • papaya
  • 4.03.2012.

Objavljen line-up prva dva partija u Papayi

Papaya je objavila glavne zvijezde njihovog ljetnog brenda "Fire It Up" i  headlinere festivala kojim će obilježiti 10. rođendan.

Piše: 

Naslovna foto

papaya

Za vrijeme Day and Night Festivala u Papayi Zrće održava se i ljetna rezidencija Eddie Halliwelovog programa "Fire It Up" u sklopu kojeg će Halliwell 17. srpnja ugostiti nizozemca Marca V, koji već sedam godina čvrsto drži poziciju unutar 50 najboljih DJ-eva prema DJ Magu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/marco-v/blaze-my-beat-marco-v-to-my{/soundcloud}

Kao što smo već pisali Papaya ove godine obilježava i svoju desetu obljetnicu rada pa je Halliwell za tu priliku 24. srpnja u sklopu drugog dana "Papaya’s 10th Anniversary Festivala" pozvao Tim Masona i D.O.D.

Tim Mason iz Brightona zasjao je tijekom protekle godine, a sjaj je došao nakon što je objavio prvi singl "The Moment"  za Steve Angellov label Size Records te uslijedila podrška Tiesta, Davida Guette, Laidback Lukea, Dirty Southa, Calvin Harrisa, Erick Morilla i drugih.

{soundcloud}https://soundcloud.com/sizerecords/tim-mason-the-moment-clip{/soundcloud}

D.O.D je mladi DJ koji bi trebao zasjati u ovoj godini nakon što je izbacio četiri izdanja za Perfecto Records, Black Hole Recordings, Steve Aokijev Dim Mak i Vicious Recordings upravo prije ljetne sezone i upravo u vrijeme idealno za promociju.

{soundcloud}https://soundcloud.com/d-o-d/the-d-o-d-podcast-1{/soundcloud}

 

sea star desk
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju