Skip to main content
  • 25.03.2009.

Objavljeni prvi uratci na Tongfactor EP-u

Prošle srijede ambasador britanske elektronske scene, Pete Tong, ponovno je započeo turneju po klubovima sjeverne Amerike čime ujedno nastavlja i svoj projekt Tong Factor nadajući se da će i ovog puta naići na neke produkcijske talente. Tijekom turneje u listopadu 2008.g. on je dobio na stotine demo produkcija od različitih autora koje je morao sve preslušati te neke od njih objaviti na svom novom digitalnom "White Label-u".

Piše: 

Danas je projekt konačno zaživio jer je turneja u listopadu okarakterizirana kao uspješna. Tongfactor EP danas je objavljen s produkcijama dva odlična nadolazeća producentska talenta. To su Ned Shephard i Redroche koji su doslovce oduševili Pete Tonga i njegovo uho. Redroche ima odličan uradak pod imenom ‘Clear Blue Life’, koja po produkciji nalikuje radovima Deadmau5a, dok Shephardov "Twenty Below" je tech-house uradak s snažnim breakovima.

{seyretpic id=125 align=center}

Druga runda ove turneje i potrage za talentima upravo je započela a novi radovi ponovno su dobrodošli te će najbolji biti objavljeni na Beatportovom White Labelu kojeg je u međuvremenu osnovao Tong.

{snippet 1}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2