Skip to main content
  • 1.12.2015.

Octave One nastupa sa švicarskim filharmonijskim orkestrom

Detroitski house dvojac nastupit će s članovima filharmonijskog orkestra Tonhalle iz Züricha.

Piše: 

 
Performans popularnog tandema u ciriškom Tonhalleu upotpunit će solisti tamošnjeg istoimenog orkestra čiji su dirigenti, Lionel Bringuier i Stephen Hussey, već surađivali s Octave Oneom prilikom remiksiranja hita „Blackwater“ u live string aranžmanu 2001. godine. Vođa projekta, Pierre Bachmann, navodi kako je „TonhalleLate“, u sklopu kojeg će dvojac nastupiti, pažljivo kreirana serija evenata unutar koje se susreću elekronika i klasika u state of the art duhu, dopuštajući predstavnicima moderne glazbene ere da pokažu svoj zeitgeist (duh vremena).
 
„Kad nam se ukazala prilika za ovakvu vrstu performansa, bez razmišljanja smo pristali. Jako smo uzbuđeni zbog ove kolaboracije i jedva čekamo da se ostvari.“, kažu Lenny i Lawrence Burden iz OO-a. Inače, braća Burden su ovaj techno sastav osnovala još 1989. u SAD-u, a najveći broj albuma i traka izdali su za 430 West Records. U Tonhalleu će nastupiti 11. prosinca.
 
Ispod pogledajte njihov nastup na RA sessionsu.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop