Skip to main content
  • jazzy rosco
  • 27.05.2012.

Odabran najbolji remikser pjesme Beautiful People

U odabir je ušlo osam remiksera  za pjesmu Beautiful People koju su u originalu izveli Francuzi Jean-Marie Kone i Greg Di Mano uz pomoć vokala Inge Privora i posvetili Hrvatskoj.

Piše: 

Naslovna foto

jazzy rosco

Žiriju su u odabiru pomogli i glasovi publike pa je za pobjednika odabran remiks  Jazzy Rosscoa koji je osvojio 16 bodova, na drugom mjestu se našao remiks Renata Ramosa s prikupljenih 12 bodova i na trećem remiks DJ Djive s 9 osvojenih bodova.

Jazzy Rossco
{soundcloud}https://soundcloud.com/funkyrosso/jean-marie-k-greg-di-mano-feat{/soundcloud}

Renato Ramos
{soundcloud}https://soundcloud.com/renato-ramos/jean-marie-k-greg-di-mano-feat{/soundcloud}

Djivo
{soundcloud}https://soundcloud.com/djdjivo/jean-marie-k-greg-di-mano-feat{/soundcloud}

Pobjedniku Jazzy Rosscu od srca čestitamo i obavještavamo ga da će se njegov remiks kao  izdanje naći na idućoj kompilaciji Jean Marie Kona te će biti objavljen kao digitalno izdanje na francuskoj etiketi.

Jean Marie Kone se zahvaljuje svim remikserima i članovima žirija, pa u cjelosti prenosimo njegovu poruku: „Puno hvala to all the producers, it was a great time to listen to all the remixs with jury. Big thansk to all of them:

Inge Privora
Greg di Mano
Natalino Nunes
Ivan Komlinovic
Torres
Manu Lokolé
Omega Drive
Fabian Jakopetz

"I 'm proud now to know that Croatian like this track made for them. Love you all and again thank you. See you all this summer with Manu Lokolé, stay tuned for the shedules of the summer dates. Vidimo se."
Jean-Marie K.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2