Skip to main content

Odabrano 12 finalista za DJ Battle na novogodišnjem spektaklu u Spaladium Areni

Agencija Pirex promocija pod brendom Set2Split danas su objavili imena 12  finalista koji ulaze u posljednji krug glasovanja za izbor četiri najbolja DJ-a koji će nastupati pred publikom u Spaladium Areni 31. prosinca 2009. godine.

Piše: 

Glasovanje je službeno započelo danas u ponoć, a traje do 17. prosinca. Ovim putem molimo sve zainteresirane da glasaju za svoje favorite na stranici www.set2split.com .

Tijekom natječaja koji je započeo 6. studenog 2009.-e godine zaprimljeno je 27 mixeva mladih talentiranih DJ-a koji su željeli nastupati u Spaladium Areni i pokazati se pred publikom i producentima iz Ministry of Sounda. Prijave su stizale iz Bosne i Hercegovine, a najviše ih je stizalo iz Hrvatske, točnije iz Šibenika, Splita, Varaždina, Sinja, Pule, Zagreba i mnogih drugih gradova. 

12 talenata su:
Franky (Zagreb); Dennis Dee (Split); Danny G (Rijeka); arc Gabbriel (Kaštela); Soundlab (Vodice); Vice Vicious (Hvar); DJ Barba (Sinj); DJ Alen K. (Zagreb); Ewan ( Zagreb); KnezA ( Split); Bake Jr. (Šibenik); Miro DJ (Split)

Organizatori su pripremili još nekoliko iznenađenja za sve ljubitelje elektronske glazbe koji sa nestrpljenjem očekuju doček Nove godine u Splitu. Ovoga petka, 11.12. 2009.-e godine u clubu Coco Loco u Mostaru u suradnji sa agencijom BETON EMM održat će se Promo Party povodom nastupa jedne od najvećih svjetskih klupskih atrakcija – Ministry of Sound. Muziku će puštati Megahertz & Andy , a troje sretnika imati će priliku osvojiti po dvije ulaznice za Spaladium Arenu. 

Da podsjetimo, ulaznice za Ministry of Sound u Splitu u prodaji su putem prodajne mreže Eventima po prodajnoj cijeni od 200 kuna pa na više. Svi zainteresirani, na web stranici www.set2split.com mogu pronaći cjenik pića i sadržaj cateringa u VVIP dijelu. Zbog izuztenog interesa publike, Set2Split uvodi dodatnu kategoriju ograničenog broja karata za novogodišnji spektakl Ministry of Sound u Spaladium Areni.  Cijena Urban club karte iznosi 400 kuna.

Karte za Urban club uključuju:
•    Pristup posebno uređenom Urban club-u na 2. Katu Spaladium Arene
•    Neograničenu konzumacija jela sa „Urban cluba menia“
•    Poseban „Urban club“ šank za pića
•    Poseban ulaz za goste „Urban club-a“
•    Sjedala na tribinama 2. kata i slobodan pristup parteru
•    Ograničen broj karata za „Urban club“

Ministry of Sound najpoznatiji je svjetski brand za plesnu glazbu, noćnu zabavu i “clubbing”, koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske glazbe diljem svijeta, gdje ga posjeti više od 900,000 ljudi. Radi se o jednom od najkvalitetnijih audio-vizualnih spektakla na svijetu.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2