Skip to main content
  • fred p
  • 29.11.2013.

Odabrao Fred P.

Američki producent i DJ Fred P., znan i kao Black Jazz Consortium, najavio je novu seriju kompilacija nazvanu Selected koja će izaći na njegovom novom labelu, Boards.

Naslovna foto

fred p
 
Prvu kompilaciju potpisuje on sam te donosi osam traka uglavnom nepoznatih producenata  među kojima su DeepJust AQuaBeaT, Bassik Grooove i Bobby O’Donnell, a Fred P. pridonio je posljednjom trakom, “N.Y. (Selected Dub)”.
{youtube}cDauBzEwd_E{/youtube}
 
“U početku si nisam mogao priuštiti više od  jedne ili dvije ploče te bih kupovao kompilacije jer vrijednost je veća, a i čuo bih producenta kojeg inače ne bih”, pojasnio je odluku o kompilaciji.  “Kad pomislim na kompilaciju, pomislim na Mix The Vibe, Soul Of Science, Trust The DJ  i , naravno, DJ-Kicks. Tijekom godina mnogo sam naučio na temeIju tih kompilacija i razvio brojne svoje ideje te su one zaslužne za rođenje moje kompilacije.”
{youtube}PRHAW5e_Hn0{/youtube}
Prva Selected kompilacija  izlazi tijekom siječnja.
 
Popis traka:
01. DeepJust AQuaBeaT – Interpretation
02. Bassik Grooove – Synthetic Ocean
03. Bobby O’Donnell – The Shards of Our Childhood
04. Ryo Murakami – Midnight Sun
05. Lapien – My Obsession
06. We Are MAM – Roots Underground 
07. Orion 70 – Enki
08. Fred P – N.Y. (Selected Dub)
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2