Skip to main content
  • beach bar
  • 22.06.2011.

Odbrojavanje do početka magične ljetne party sezone

Hrvatska je na pragu najveće, najbolje, najkvalitetnije i najinteresantnije ljetne party sezone u ovom stoljeću. Nikada toliko glazbenih festivala, partya ili pak beach partija nije najavljeno od sjevera krajnjeg juga naše obale.

Piše: 

Budući da se radi o nagloj ekspanziji festivalske kulture, Klubska Scena party vodič piše po regijama: Istra, Kvarner, sjeverna Dalmacija, srednja Dalmacija, južna Dalmacija i otoci. Danas, drugi dan ljeta još uvijek smo zakinuti za detalje programa u vodičkoj Haciendi. Naši izvori tvrde da se klub ove godine otvara u nešto kasnijem terminu – 15. srpnja.

Šlag na kraju torte je porečki Byblos o kojem još nismo pisali ove godine budući da se čekala potvrda svih izvođača. Otkrit ćemo sada da Byblos otvara sezonu gostovanjem Eric Prydza 1. srpnja. Jedan od vodećih glazbenika novog tisućljeća, DJ i producent Eric Prydz osvojio je svjetsku klupsku scenu s himnom Call On Me te jednim od najerotičnijih videospotova u povijesti MTV-a. Potom je pod pseudonimima Pryda i Cirez D obradio i elektronsko podzemlje te s legendarnim Pink Floydima udružio snage u skladbi Proper Education. Slijedila je nova serija alternativnih hitova i remikseva, dok se je preklani na vrhove glazbenih ljestvica popeo s još jednim plesnim klasikom Pjanoo. Svoju dominaciju nastavlja sa showom E.P.I.C. i oduševljava s novim hitom Niton (The Reason).
{youtube}buAKZDWm57Y{/youtube}

U petak 1. srpnja će ga na vrućem otvaranju kluba Byblos u Poreču pratiti multimedijska robotska atrakcija Kryoman, piroman Luis Diablo iz superkluba Amnesia i drugi klupski artisti s Ibize. A to će biti tek prvi u nizu ludihi nezaboravnih partyja koji će se ovo ljeto izredati u najboljem klubu s elektronskom glazbom u Istri. Ulaznica je 110 kn.

Hrpa zanimljivih izvođača potvrdila je nastup u Byblosu, a o svemu više u sutrašnjem prilogu o clubbingu u Istri.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2