Skip to main content
  • 13.11.2006.

Održana premijera Umekovog spota “Posing as me”

Umek ponovno pomiče granice. Hipnotični sa basovima podupreni ritmovi ostaju! Nepredvidljivost također. Pored ritmova nećete moći mirovati, tekst nećete zaboraviti! To nisu Kraftwerki ni Laibach – To je Umek ! Svi vi, koji ste ovisni i zarobljeni sa osobnim izgledom i perfekcionizmom – Posing As Me je posvećena baš vama!

Piše: 

Prava ljepota je očima uvijek sakrivena i treba je doživjeti. Videospot je režirala Mateja Tomažinčič, direktor fotografija Milos Srdič, za stilski izgled je pobrinuo Emil Rebek, za izvrstnu animaciju su se pobrinuli u produkcijskoj kući Hikikomori. Nezahvalnu ulogu modela je preuzela Lana (agencija Colors)

Jučer, 11. studenog je na MTV Adriji , u sklopu emisije Adria Top 20, premijerno prikazan novi Umekov spot 'Posing As Me`. "Posing as me" je prvi single, koji najavljuje Umekov novi album, za kojeg jos vrijedi nepotvrđen i tajanstven datum. Zasad je poznato, da je vec potvrdio suradnju sa mnogim slovenskim glazbenicima. Sa svojim svježim zvukom i ritmovima u "Posing as me", koji osvaja plesne podije širom svijeta; Umekov status potvrđuje DJ Magova ljestvica, na kojoj se ponovo nalazi. Tekst pjesme:

I look in the mirror
and I hate what I see
I see unemployed model
posing as me

my mirror is watching
me trapped in the screen
I will open this window
let the reality in

I look in the mirror
what I see must be me
a silicone sex pet
as seen on tv

my designers' body
fits my big brothers' mind
love me or hate me
just watch my behind

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2