Skip to main content
  • 19.04.2018.

Ogi-evo techno predavanje u Katedri za Decoy Records!

Vodeća figura domaće techno scene izbacuje novi EP.

Piše: 

Techno mašina iz Rijeke od početka godine radi sve u 16. Uz vlastita izdanja te organiziranja Journey evenata, DJ Ogi brine se i za druge stvari pa je tako Technodrome upisao i ponosno 100.-o izdanje.

Sami kraj mjeseca ostavio je za najnoviji EP 'Katedra'. Radi se o izdanju tri techno trake iz njegove kuhinje, a izlaze preko Decoy Recordsa.

Uz naslovnu traku veteran techno scene spremio je i 'Harper' te 'Colpa Mia' traku. Industrijsko, agresivno i duboko-groovey izdanje svjetlo dana ugledati će baš na zadnji dan travnja, 30..

Sve tri trake nafrljene na 130 i nešto sitno bpm-a jedno su od glavnih oružja iz bogatog arsenala DJ Ogia koje slušate u njegovim setovima.

Može ih ubaciti i u svoju kolekciju ako pratite link koji će vas odvesti do Beatporta gdje je 'Katedra' spreman za pre-order. Klik OVDJE.

Za preslušavanje pratite priloženi link niže:


 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk