Skip to main content
  • 27.04.2013.

Okršaj DJ Sneaka i Seth Troxlera

Čini se kako je raspirivanje vatre priraslo srcu DJ Sneaka jer pred nekoliko se dana na Twitteru obrušio na svog mlađeg kolegu Setha Troxlera dovodeći u pitanje njegove ne samo kulinarske već i DJ sposobnosti.

Piše: 

Naslovna foto

Seth Troxler


Podsjetimo kako su prošlog ljeta njih dvojica imala okršaj u roštiljanju u kojem je DJ Sneak pobijedio, a trenutna svađa započela je Sneakovom izjavom kako je Troxlera već naučio lekciju iz kuhanja, te da sada treba veće izazove.

Dosta mi je ovih ketaminskih DJ-eva koji ne mogu primiti nikakvu kritiku“, izjavio je DJ Sneak na svom Twitteru nastavljajući kako je on institucija, a Troxler trend koji će se uskoro zaboraviti te mu „prijateljski“ poručio nek se ne uroka ketaminom prije gaže. Prema  uvijek bučnom House Gangsteru, „Suck Troxler“ napravio je tek tri trake dok Sneak ima preko 4000 u svojoj producentskoj karijeri te mu poručio da mu se javi za 23 godine kada će, pretpostavljamo, biti na istoj razini.
{youtube}aATG6xhHHsg{/youtube}

Cijelu prepirku okončao je Troxler poručivši Sneaku kako je on gotov, a njemu savjetovao da prestane pljivati kako bi stekao popularnost i ugled narodnog mudraca. Poznavajući Sneakovu jezičavu prošlost, sumnjamo da je ovdje kraj, a kako se ponašaju momci uživo moći ćemo provjeriti već u kolovozu kada obojica nastupaju na novopokrenutom festivalu Sonus na Zrću.
{youtube}zecg_Hyo3Rk{/youtube}

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk