Skip to main content
  • 9.10.2011.

Okruglih 20 za berlinski Tresor

Mike Huckaby nije novost u berlinskom Tresoru. DJ koji je tamo nastupao dugi niz godina s ovim mixom kreće u novu avanturu, prvo svoje izdanje za respektabilnu etiketu.

Piše: 

Naslovna foto

20 godina Tresora


Za prigodnih 20 godina Tresora donosi klasike elektronskog zvuka koje nikako ne smijete propustiti: Jeff Mills, Surgeon, Robert Hood, Joey Beltram, Christian Vogel i Drexciya samo su neki od producenata čije su trake na ovoj kompilaciji. Predviđeni izlazak joj je u studenome.

Više aktivan kao remikser za imena poput Deepchord, Juan Atkins, Vladislav Delay, Pole, Loco Dice, Pacou i druge postao je poznat među underground DJ-ima. Mike Huckaby je uspio izboriti svoj respektabilni status među glazbenim sladokuscima neusporedivim znanjem na polju glazbene povijesti i kolekcionarstva vinila. Poput prvih prosvjetitelja koji su putovali i opismenjavali narod, ovaj neumorni glazbeni križar iz Motor City-a svu svoju energiju je usmjerio na širenje znanja i sakupljanje glazbenih trenutaka koji bi drugima mogli poslužiti kao motiv.

Njegov stil ima čvrste temelje u deep house-u, a poznavanje techna i garage klasika neusporedivo je. Huckaby stvara ravnotežu između navedenih žanrova kao nitko drugi. On je DJ koji stoji iza legendarnog dućana pod imenom „Record Time“ u Detroitu, gdje je prodao više od milijun ploča i na taj način pomagao u stvaranju mita o Detroitu, besmrtne riznice glazbenih bisera.

Tracklist
1.   Surgeon – Remnants Of What Once Was
2.   Bam Bam – Where’s Your Child – Dj Rush Remix
3.   Robert Hood – Master Builder
4.   Mike Huckaby – The Tresor Track
5.   Cisco Ferreira – Womans Scent – Hertz Rmx
6.   Cristian Vogel – Absolute Time
7.   Joey Beltram – Ball Park
8.   Joey Beltram – Game Form – Mike Dearborn Remix
9.   Joey Beltram – Game Form – Original Mix
10. Joey Beltram – Instant
11. Bam Bam – Give It To Me
12. Bam Bam – Where’s Your Child – Original Mix
13. Surgeon – Returning To The Purity Of Current
14. Jeff Mills – Late Night
15. Robert Hood – Minus
16. Robert Hood – The Core
17. Joey Beltram – Instant – Paul Johnson Remix
18. Drexciya – Devil Ray Cove
19. Drexciya – Under Sea Disturbances
20. Drexciya – Digital Tsunami
21. Robert Hood – Chase
22. Surgeon – Black Jackal Throwbacks

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2