Skip to main content
  • alt
  • 16.03.2015.

Oliver Heldens i fuzija klasike i housea u vrtu obmana

 
Da house i klasika imaju svoje hipotetske tabore i između njih je razapet jednako hipotetski konop, koji čeka vještog hodača po žici, Heldens bi bio onaj koji uzima motku u ruke i kreće na šetnju.

Mladi majstor future housea Oliver Heldens prije nekoliko tjedana pustio je da među svekolike fanove procuri preview trake naziva “Space”. Stvar je napokon dobila svoje ime i službeno ju je danas izdao i Spinnin’ Records pod imenom “Melody”.

alt

 
Ime se čini proikladnim. Kombinacija dubokog house bassa otvara mjesto orkestralnoj žičanoj sekciji. Ona ponešto uzmiče kao bi dala mjesta melodiji koju nosi klavir i potsjeća ponešto na oldscshool progressive na zanimljvi način spajajući nešto čisto i klasično s modernim naličjem.
 
Traka je izašla uparena s pomalo neobičnim spotom mladoga para koji završava u svojevrsnom poluedwardijanskom vrtu i ne mogu držati ruke podalje jedan od drugoga čak ni kada završe u lisičinama. Sve u svemu svakako zanimljiva melodija i potvrda tome da ljubav izobličava normalan osjećaj za prostor, vrijeme i realnost. Stisni play i zanjiši se uz novu Heldensnovu melodiju.
{youtube}3y6B9LdQod4{/youtube}
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star desk