Skip to main content

Olujno nevrijeme prekinulo Near ME festival!

Kada Majka Priroda ima nešto za reći sjedneš i slušaš, jer poruka neće biti nimalo suptilna.

 
Tu i tamo nebeski svod, kojeg je realno briga za tvoj plan i program života, odluči pokazati svu silinu za koju je sposoban. Vedro plavo nebo zatvore tamna olujna braća i istresu sve što imaju po glavama onih koji su se okupili da slave pod njim.

 
Čakovec je tako ovoga petka i subote, 24. i 25. lipnja, postao poprište sasvim novog elektroničkog festivalskog iskustva pod nomenklaturom Near ME. Među lineupašima su se na popisu raskomotili Dannic, Klingande + Arnold Sax ( live saxophone ), Plastik Funk, 2Elements vs. Beat Kat, Mikael Weermets, Pinao uz podršku jakih lokalnih DJ-eva: Alan & Luksi, Deeg, E-Base, Ferry Van Hreen, G-Basse, Tixmo, Smuky, Sasha Mikac, Pintha i Nicola Moreno.

 
No iako je petak opravdao svoju najavljivanu fenomenoznost, u subotu su se božanstva odlučila ignorirati sve usrdno stisnute fige da vrijeme posluži u ovom čudljivom početku ljeta. Potrgane ograde, krovovi i promočena oprema natjerali su organizatore da otežalih srca prekinu festival. Za sve one koji su se pretplatili na dvodnevno ludilo nude iskrene isprike i beneficije kod naredne kupnje karata pa dijelimo post sa službene FB stranice za više informacija:
 
 

Tako da žrtvuj neku kozu, zavijaj na mjesec, šibaj se granjem ili donesi mufffin pod neki Zeusov kip… koji god da je ritual da osiguraš da u narednom izdanju Vakula najavi sunčane dane i vedre noći ili barem…. pretežno vedro. Ostanite nam divni i rasplesani, ljetne pozornice zovu!
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop