Skip to main content
  • alt
  • 10.12.2014.

One4ONe, P.L.U.R. i House of Lost Memories

Savska 141 još jednom pokreće vikend mašineriju i vrijeme je za prebcivanje iz pete brzine u lagano klizenje padinom u leru.

U petak vas One4One sat prije ponoći zove da jutro dočekate sretni i razdragani uz dresscode koji je ni više ni manje nego P.L.U.R:, dakle obuci što ti se sviđa. Peace, Love, Unity & Respect svima doboro stoje, nema boljeg stila od dobre karme.
 
Da bi ona zaista takva i bila pobrinut će se naši domaći Igor Madzarević aka Igorritza (Ri), Lupus Btj i Petar p aka Panj. Hrvatskih novaca za upad ne trebaš ništa, samo dobro zažnjiraj vezice i uputi se put floora.

alt

 
Subota, isto vrijeme isto mjesto, drug svijet, jer u Savskoj započinje HOLM (House of Lost Memories). Mad Hatter je rekao: “I’m investigating things that begin with the letter M!” Kada klobučar ovo kaže misli na živu (mercury) izlaganje kojoj te može natjerati da mu postaneš malo nalik, ali u ovom slučaju ne istražujemo mercury već muziku. Naša balkanska varijacija toga da su svi najbolji ljudi malo ludi je “Blago onome tko rano poludi” pa ako već moraš neka bude na podiju. 
 
Ovdje ćete susresti začuđene djevojke, spomenutog gospodina opsjednutog šeširima ili pak bijelog zeca koji ne gleda na sat, a svi zajedno će se odvalit na vrhunski tech koji će vas odvesti u zanimljivu vožnju kroz prostranstva zemlje čudesa. Za pultom će biti  DEEJAY IGGY (HOLM, Papaya) i MATKO (HOLM, EMP). Dopustite momcima da vas teleportiraju s planete u neobičan alternativni svijet sve dok Savsku ne poliznu zrake sunca i bake ne krenu na plac. 

alt

 
Vidimo se na podiju dragi naši!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2