Skip to main content
  • 19.06.2007.

Open Air Festival “Priredba” u Rijeci

Kao što već znate, riječke udruge Ri Rock i Masa:kru 22. i 23. lipnja na području kampa «Preluk» u Rijeci po prvi put organiziraju dvodnevni open-air festival pod nazivom «Priredba». Nažalost, došlo je do promjene na listi izvođača. Noisia je iznenada otkazala svoje gostovanje na Priredbi radi nepostojanja prikladnog leta.

Piše: 

Umjesto njih dolazi Bad Company, legendarni Britanci koji su već dugi niz godina jedan od stupova drum'n'bass scene. Spadaju među najznačajnija imena u povijesti žanra i zaslužni su za uvođenje tvrdog i mračnog zvuka u drum'n'bass. Tvorci su mnogih klasika i vrsni DJ-i koji znaju rasplesati i najzahtjevniju publiku. Pošalji SMS sa ključnim riječima BRIJA PRIREDBA na broj 66753 i postani jedan od sretnih dobitnika festivalske ulaznice koja važi za oba dana. Kako bi se odužili riječkoj publici, Noisia će 12. listopada gostovati na prvom jesenjem [dramen'beis]-u u Stereo Dvorani. Posjetioci koji na ulazu predoče kartu od Priredbe, moći će ući po jeftinijoj cijeni.

SMS Pass
Pošalji SMS sa ključnim riječima BRIJA PRIREDBA na broj 66753 i postani jedan od sretnih dobitnika festivalske ulaznice koja važi za oba dana. Imena dobitnika nagrada bit će objavljena na našem web portalu, na adresi www.brija.com.

¸
Petak 22.06.

Pendulum ft. Mc Verse (Australia/UK)
Bad Company (UK)
Ajs Nigrutin & Timbe (SR)
Funk Guru & maya A/V set(Zgb)
Sven Nalis (Ri)
Disco'n'Action (Ri)

Subota, 23.06.

NoMeansNo (CAN)
Zion Train (UK)
Monochrome (D)
Talco (ITA)
Shanti Nilaya (SLO)
COG (Os)
Essence (St)
Pasi (Ri)
One Piece Puzzle (Ri)
Hesus Attor (Ri)

Izvor: www.brija.com

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.