Skip to main content
  • alt
  • 23.06.2015.

Orgazmička orgija za Not Butter Dillona Francisa

Kao da stvar Not Butter sama po sebi nije dovoljno neobična Dillon je odlučio skoknuti još stepenicu više s videom koji završava opskurnom party orgijom (da, stvarno).

 
Ova stvar je jedna s njegovog novog studijskog albuma Money Sucks, Friends Rule. Sugeriramo da pogledate do kraja jer video priča priču, zapravo komičnu satiru, koja se ruga umjetničkoj progresiji markertinga, elektroničkoj industriji kao i ekonomiji prodavanja kroz sex uopće.

alt

 
Video ujedno u nekoliko navrata otvoreno pokazuje i “ciljeve” same kampanje koji se nastoje postići kod željene demografije između 18 i 25. i svaki sljedeći set ciljeva ili prijedloga postaje sve neobičniji i razuzdaniji.
 
Francis sam se nikada konkretno ne pojavljuje u spotu, vidimo ga samo na ekranima dok zaljubljeni par prolazi kroz party. Iako smo navikli na ekstreme od Francisa, ovo nije bilo očekivano, no šok taktike su se uvijek u show businessu pokazale kao dobra ideja.
 
Ne znamo još što se točno događa 29. lipnja, ali navodno biste trebali držati jedno ili oba oka otvorena jer je Dillon najavio kako možete očekivati neku novost. No do 29. ostavljamo vas s ovim sasvim neobičnim video uratkom.
{youtube}9_JBKf6IVEA{/youtube}
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2