Skip to main content
  • 2.12.2015.

Osnivači Manifest groupa zajedno u Zadru

Što je Tom bez Jerrya, Stanio bez Olia, Robi bez Kaze? Oni su još uvijek u potpunosti oni, ali tek spojeni sa svojim polovicama u prijateljevanju oboje postaju eksponencijalno više. 

 
Ovoga puta zadarski bar, koji si je za misiju dao rušenje svekolikih uvrijeđenih statusa Q jedan po jedan, kroz beat i ples u lavini koja se slijeva iz zvučnika  5. prosinca slavi specifično prijateljstvo i partnerstvo. Koja je razlika partnerstva i prijateljstva? Prijatelj je netko koga ne želiš nužno za partnera, možda ga čuvaš samo za vrijeme opuštanja, partner je netko koga ne želiš nužno za prijatelja jer ima glavu i disciplinu za posao, ali da moraš biti zatvoren s njim 24 sata negdje otišao bi na kvasinu, a opet, ponekad je partner prijatelj kojem vjeruješ u svakom pogledu. 

 
Tako Andrologic, koji stavlja ritam na ulice rodnoga Zadra već punih, potpuno u lice se smijući praznovjernicima, 13 godina stvara Andrologic & Friends večer. Svjestan da se dobre stvari podjeljene teleskopiraju i da radost dvostruko raste, ovoga puta mu se za Q bar pultom pridružuje vlastiti poslovni partner, DJ Mony. Andrologic i Mony dvije su glave i poker ušiju koje upravljaju brod Manifest groupe, kojim žele dobru glazbu donijeti u svaki najzakučastiji kutak obale. Torba puna tvrdog techna, hrpe house hipnoze i malo groovea da potjera krv venama recept su kojim krote zvuk.

 
Petnaest godina iskustva vještog plivača i odabir osobnog otrova u obliku tinkture Housea, Tech Housea, Deepa i Techna, rezidencija u Noi na našoj beatom najnatopljenijoj plaži i sujahanje plemenitog cilja Manifesta, Monyja čine u potpunosti kvalificiranim meštrom tvoje subote.
 
Proceduru znaš. 20 na upadu, počinjemo kada se kazaljke poljube u ponoć, deremo do 6 ujutro i sutra te bole bedra i ideš kod šustera da ti mijenja potplate. Vidimo se u Q baru!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk