Skip to main content
  • 9.02.2014.

Otkazan Rolando u Sarajevu

Nažalost, još jedna loša vijest iz susjedne BiH, no ovaj put razlozi otkazivanja partya nisu neodgovornost promotora već kaotično stanje u državi.

Piše: 


Otkazan je nastup DJ Rolanda, tvorca legendarnog "Jaguara" koji se trebao održati, u petak 7. veljače u sarajevskom Kriterionu. Zbog izuzetno loše političke i socijalne slike u BiH su prošlog tjedna eskalirali nemiri u većini gradova, te je uveden i policijski sat. Programska večer "Pekmez" tako je na svojoj FB stranici morala zbog sigurnosne situacije u gradu otkazati ovo gostovanje i to nekoliko sati prije službenog početka partija. Novi datum bit će objavljen uskoro.

Pekmez
I sada smo oficijelno dobili info da se event mora otkazati zbog sigurnosne situacije u gradu! O novom datumu cemo izbaciti info uskoro!
7. veljača u 19:01

Kriterion Sarajevo
Dragi naši, svi događaji u Kriterionu za su otkazani do daljnjeg.
Budući da se nalazimo u epicentru dešavanja u Sarajevu nismo u mogućnosti da radimo, hvala na razumijevanju. Više informacija uskoro!

7. veljača u 19:02, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2