Skip to main content
  • kocka split
  • 28.11.2012.

Otvara se klub Kocka

Sudeći prema svemu što nam se sprema ove i u sljedećoj godini Split se napokon kreće u pozitivnom smjeru. Kultni splitski klub Kocka ponovno otvara svoja vrata za koncerte, partije, slušaone, izložbe, za druženje i ples.

Naslovna foto

kocka split

Program u klubu Kocka starta već ovog vikenda, u subotu 1. prosinca, kad se obilježava prvih i jubilarnih deset godina postojanja izložbom „Prvo desetljeće Kocke“ u Galeriji Praktika, gdje će biti izloženi plakati, flayeri, knjižice i druge uspomene vezane za proteklih deset godina kluba koji je okupljao generacije i spajao različite glazbene ukuse.

{soundcloud}https://soundcloud.com/vrh/sets/vrh-kozmodrom-ep/{/soundcloud}

Nakon izložbe slijedi tulum uz Kockine prijatelje i volontere – Bengu, Implanta i duo Đžiksy Kings. Da ne bi bilo zabune ne dolazi u goste Benga iz Londona nego Split očito svoga Bengu ima.

{soundcloud}https://soundcloud.com/acilectro/hyde-sick-promaya-mariano{/soundcloud}

Od elektronskog programa drugi petak u prosincu 14.12. nastupit će i Acilectro ekipa, u sklopu svog Acilectro night programa, dok predblagdansko vrijeme 21.12. pripada još jednoj splitskoj DJ ekipi tj. LoopJunkiesima koji će na kraju kalendara drevnih Maya pokušati zajedno s publikom preživjeti smak svijeta.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dubok/dubok-vlm3-unsigned-clip{/soundcloud}

Osim Kockine obljetnice i Kino klub Split 15.12. proslavlja u prostoru Kocke svoj 60 rođendan uz DJ i VJ program, ali i uz nastup splitskog benda  Kundyak Mezhie. 22.12 nastupa hrvatski hard core band Deafness by noise, dok će se Badnjak u Kocki obilježiti melodijama 80's & 90's za koje će biti zaduženi DJ David Hasselhoff i DJ Elektrožorž.

Na sam Božić u Kocki nastupaju 25.12. Dječaci, a 29. 12 Jinxi. Ostaje nam još saznati kakav se Novogodišnji program sprema u Kocki, no o tome više detalja vrlo uskoro.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk