Skip to main content
  • 15.12.2015.

Otvorena online knjižnica zvukova “Irrupt”

U kolaboraciji sa softverskom tvrtkom „Bitwig“, lansirana digitalna knjižnica „Irrupt“ koja nudi visokokvalitetne sampleove.

Piše: 

 
Ono što je najavljeno u listopadu, ovih se dana i realiziralo – stranica koja funkcionira kao online „zvukovna knjižnica“ službeno je online. Irrupt posjetiteljima nudi brojne zvukovne elemente, kategorizirane po temama kao što su „Artificial Intelligence”, „Downer Discotheque“ i „Exploding Unicorns“.
 
Sampleove su kreirali etablirani, ali anonimni producenti, a namijenjeni su uporabi u studiju, u nastupima i DJ setovima te ih možete kupiti na službenoj stranici Irrupta. Ohrabrujuće je što su se čelnici novootvorene stranice za ovaj projekt udružili s poznatom softverskom tvrtkom iz Berlina, Bitwig, što je određena garancija tehničke kvalitete.
 
Za više informacija i kataloge zvukova, posjetite Irrupt, a za informiranje o samom načinu funkcioniranja, službeni website Bitwiga.
 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2