Skip to main content
  • 31.01.2017.

Otvorene aplikacije za najveće svjetsko DJ natjecanje – BURN Residency 2017

Natjecanje je spremno dočekati perspektivne DJ-e iz cijelog svijeta i ujediniti fanove elektroničke glazbe da otkriju nove talente.

Piše: 


BURN Residency nudi neotkrivenom DJ talentu priliku života, poticaj u karijeri u vidu nastupa na pozornici europskog grada, kao i 5 tjednu rezidenciju u meki elektroničke glazbe – Ibizi. Okrunjeni pobjednik će dobiti ugovor vrijedan €100,000 EURdirektno ulaganje u njegovu novu karijeru DJ-a u usponu.

Dočekani dobrodošlicom u BURN Residency obitelj od strane svjetski poznatih ikona industrije, ovo natjecanje će promijeniti živote sudionika dok će ići koracima prethodnih pobjednika. 2016 BURN Residency pobjednik, Lollino, je potpisao za Ask My Management i objavio mix za Bedrock –  label Johna Digweeda.

Svaku fazu natjecanja će ocjenjivati skupina stručnjaka iz industrije i međunarodnih DJ-a. BURN Residency je do sada kao goste mentore i suce imao pojedince kao što su: Carl Cox, Pete Tong, John Digweed, Maceo Plex, Steve Lawler, Fatboy Slim, Luciano i Jamie Jones koji su uložili svoje vrijeme u natjecanje i ponudili kandidatima savjete i trikove kako izgraditi karijeru DJ-a.

Ove godine, prijava na BURN Residency 2017 će ići preko službenog partnera platforme Mixcloud gdje će ambiciozni DJ-i moći uploadati svoje originalne mikseve. Registrirani Mixcloud korisnici će ih moći poslušati i odabrati svoj omiljeni mix. Dalje je na natjecatelju da promovira svoj miks što više može i prikupi što je više moguće slušanja i statusa favorita da bi bio na popisu za prvi krug ocjenjivanja.

Odabrani kandidati će dalje ići u mix-off fazu natjecanja, gdje će se natjecati protiv kandidata iz svojih zemalja. Natjecatelji će biti suženi na listu od 26 izvanrednih kandidata – 1 mix-off pobjednik iz svake zemlje. Oni će zatim sudjelovati u prvoj fazi bootcampa – četverodnevnom testu nakon kojega će samo šesnaestorica nastaviti u sljedeći fazu.

16 sretnika će zatim nastupiti na događaju poduprtom od strane BURNA u jednom europskom gradu. BE-AT.tv će live prenositi svaki nastup i omogućiti ljudima širom svijeta da vide i čuju mikseve natjecatelja. Natjecatelji će zatim letjeti na Ibizu gdje će provesti do 7 dana na drugoj fazi BURN Residency bootcampa u svjetskoj prijestolnici plesne glazbe. Tamo će natjecatelji prisustvovati predavanjima, miks radionicama, DJ master tečajevima i morat će proći brojne izazove iz produkcije i performansa.

Od finalnih 16 kandidata će biti izabrana samo 3 izvanredna DJ-a koji će dobiti svoje rezidencije na otoku za vrijeme zadnjih 5 tjedana sezone. Non stop u centru pažnje, njihovi talenti će biti testirani do krajnjih granica prije nego mentori okrune finalnog pobjednika prije završnih partyja na Ibizi.

Za najnovije vijesti vezane uz BURN Residency, kliknite na službenu web stranicu: www.BURN.com
{youtube}qJuhPMSpLmA{/youtube}

O BURN Residencyju

Tražeći najbolje među neotkrivenim DJ talentima iz cijeloga svijeta, počelo je natjecanje BURN  Residency 2017. Hvaljeno kao ultimativna inicijativa u elektronskoj glazbi za otkrivanje sljedeće generacije majstora ritmova, ovo natjecanje je vrhunska prilika za kućne producente. Nudeći cijeloljetnu rezidenciju, u suradnji s legendarnim klubovima na Ibizi kao što su Sankey’s, Ushuaia, Café Mambo i Privilege, kao i dodatnu nagradu od €100,000 uloga u karijeru, sretni finalisti čiji miksevi budu izabrani će prisustvovati profesionalnom DJ bootcampu. Partneri iz industrije uključuju Mixcloud, Be-At.TV, Ibiza Sonica Radio, Resident Advisor i Mixmag.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk