Skip to main content
  • Petar Dundov
  • 9.02.2007.

Oživljava Dubrovačka scena

Nakon velikog novogodišnjeg partija Lazareti se ponovno vraćaju s još jednim interesantnim gostovanjem. Ovaj put uz domaćine Gunch-a i Tina, u goste stiže naš najcjenjeniji DJ i producent, Petar Dundov. Program nosi naziv Minimal Groove. Uz besplatan ulaz djevojkama muški će morati izdvojiti 40 kn. Party je u subotu, 10. veljače. 

Piše: 

Naslovna foto

Petar Dundov

Pa tko se nađe u blizini ne bi trebao propustiti one čari koje nude dubrovački Lazareti za vrijeme partija. Dubrovnik se pomalo budi a to govori i činjenica da već idućeg tjedna, tamo gostuje Paul Hazendonk iz Nizozemske.

A evo novosti i iz laboratorija Petra Dundova. Kako već dugo vremena nije izdao ništa jer je uređivao svoj novi studio, Dundov predstavlja novu ploču „Running Man“ za Music Man etiketu. Kako doznajemo radi se o vinylu s 3 produkcije. Na A strani je „Running Man“, a na B, Forest Ride i Awakening Dream. Sve tri napravljene u jedinstvenom Dundov stilu, što je dobra najava za njegov predstojeći album koji planira izbaciti za Music Man Records..

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2