Skip to main content
  • 1.03.2013.

Oživljava duh Formule 1 u Trogiru

Diskoteka u kojoj su nekoć nastupili Carl Cox, Laurent Garnier, Westbam, Ben Sims, Valentino Kanzyani, Umek, Petar Dundov i mnogi drugi ponovno se budi.

Piše: 


Noćni život Dalmacije i Trogira od četvrtka, 7. ožujka bit će bogatiji za još jedno novo mjesto. Na lokaciji gdje se prije više od 15 godina otvorila diskoteka F1 u Planom pored Trogira, izniknuo je novi disko klub kojem su novi vlasnici odlučili dati jedan potpuno drukčiji obol.
 
Diskoteka s novom idejom i dalje nosi naziv F1 (Formula 1), te je samo ime bilo i razlog da se konceptualno poveže sa interijerom. Dizajneri su osmislili kompletnu priču, boje i znakovlje prema imenu lokala, pa na plesnom podiju dobivate dojam da se nalazite negdje na utrci Formule 1.
 

Moderan i elegantan interijer i kojem prevladavaju bijele, crvene, sive i crne linije, makete bolida, automobilske gume, brzinomjeri, zastave, znakovi, grbovi i obilježja svjetski renomiranih brendova koji su obilježili povijest utrka Formule 1 samo su dio priče iz disko kluba. Diskoteka raspolaže sa 2 nivoa, 2 plesna podija, VIP separeima i ložama a opremljena je modernim zvučnim i svjetlosnim sistemima. Na ljeto je u planu otvaranje ljetne bašte.
 
Osim toga Club F1 Trogir će ljubiteljima noćnog provoda između ostaloga nuditi i pažljivo odabran spektar elektronske glazbe uz gostovanja svjetski poznatih DJa.
 
Diskoteka F1 smjestila se u malom mjestu Planom pored Trogira, točnije na križanju važnih prometnih pravaca jadranske magistrale iz smjera Splita i Šibenika te Trogira i na izlazu sa autoceste. Blizina aerodroma i prometna povezanost, vlastiti parking i informacija da Trogir zimi i ljeti oskudjeva dobrim mjestima za izlazak razlog su više za optimizam novog vodstva koji planiraju svojim idejama i programom ponovno ponuditi lokalnom stanovništvu ali i turistima jednu novu dimenziju noćnog života.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2