Skip to main content
  • Marihuana
  • 6.03.2017.

Paketi puni marihuane plutaju jugom Jadrana

U posljednjih nekoliko dana, na različitim lokacijama akvatorija koje je pod nadzorom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, pronađena je veća količina paketa marihuane.

Piše: 


Paketi su umotani u PVC foliju i objepljeni selotejp trakom, a količina pronađene marihuane (natopljene morem) je 267 kg. Paketi su u 11 navrata pronađeni od posade pomorske policije i građana uz obalu otoka Lastova, Mljeta, Korčule i Lokruma. Nakon prvog pronalaska pomorska policija je intenzivirala obilazak cjelokupnog akvatorija u cilju pronalaska sumnjivih paketa i spriječavanja moguće zlouporabe.

"Pozivamo građane da u slučaju uočavanja sumnjivih paketa o tome obavijeste policiju na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju".

Policija provodi kriminalističko istraživanje, a o pronalsku je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku prenosi Dubrovački vjesnik.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk