Skip to main content
  • pan papason
  • 10.04.2012.

Pan Papason teleportiran u Zagreb

Iz Edena, Amnesie i Privilegea na Ibizi i nakon što je u proteklih par godina obišao sve kontinente ekipa Trance Teleporta uspjela je Pana dovesti u Zagreb.

Piše: 

Naslovna foto

pan papason

Pan Papason svojim je psihodeličnim i progressive tranceom sve do elektro housea uspjevao navesti ljude da ga slijede gdje god je diljem svijeta puštao, a to podrazumijeva kubove i prostore od Meksika do Rusije i Azije. Proteklih sedam godina živio je i nastupao na Ibizi, dok je trenutno u Barceloni iz koje dalje putuje u Japan.

Njegovo umijeće i raznolikost doveli su ga do liste Top Trance DJ-a svih vremena, londonski MUZIK magazin naglasio je kako na Pana treba obratiti pozornost, dok je u Brazilu klasificiran kao jedan od najboljih internacionalnih DJ-a svih vremena. Na top liste DJ MAG-a i MIXMAG-a se popeo svojim elektro uratkom "Electrogirl", a u Zagreb dolazi promovirati novu kompilaciju "Around The Globe Series for Wakyo Japan: "Palenque 20:12" njegovog labela Panmusic Records.

{youtube}P73QmrS5fbw{/youtube}

Uz Pan Papasona u Avenue Ballu u Zagrebu 27. travnja nastupa Koorie vs Kodra, Dj Nard, Dalton i Nesho. Ulaznica je 25 kn u pretprodaji i 40 kn na dan partija, a sljedeći utorak objavljujemo i nagradnu igru vezanu za ovaj događaj.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2