Skip to main content
  • 10.08.2015.

Pao talijanski hram elektroničke glazbe

Talijanski klub Cocoricò još je jedan koji je pao pod žrvnjem zlouporabe droga.

Piše: 


U Riccioneu u sjevernoj Italiji Cocoricò je jedan od najpoznatijh talijanskih domova housea i techna koji na tjednoj bazi na područje Italije dovodi najzanimljivija imena globalne elektroničke scene, puneći svaku večer floor sa oko 2500 patijanera. No kako sve nosi sa sobom ujedno i svoju tamnu stranu, prekrasna lokacija koja je dom tolikim rasplesanim stopalima također nosi i svoje grimizno slovo.
{youtube}iI5lW3b7dR4{/youtube}

The Guardian je prenio da je klub od otvaranja bio poprište 118 policijskih intervencija, od kojih su mnoge bile povezane upravo sa zlouporabom opijata i da je zatvaranje tema koja se već neko vrijeme povlači po talijanskim kuloarima, no kako svaka čaša može držati točno određen broj kapi čini se da je posljednji incident uzrokovao prelijevanje preko površine. Za Cocoricò to je bila smrt 16-stogodišnjeg dječaka.
{youtube}c6c8Hb2DCFE{/youtube}

Vrata kluba službeno su se zalupila 2. kolovoza i čini se da će ostati tako minimalno naredna 4 mjeseca i da je klub ujedno i pod povećalom zbog izbjegavanja plaćanja poreza. Tko zna koja od ove dvije kapi je ona koja je stavila lokot na bravu. Za sada je sudbina kluba nejasna.
{youtube}XKdEcT_9NK8{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2