Skip to main content
  • 9.10.2007.

Paolo Barbato i Elvio Moratto u Bestu promoviraju novi album

Dvojica talijanskih protagonista i sljedećih gostiju, 12. listopada u The BestuElvio Moratto i Paolo Barbato promovirat će svoj novi album "Traffic".. Paola Barbata već znate od prije (ako ne znate posjetite www.paolobarbato.com ) , a stariji brijači će iza imena prvog (Elvio Moratto) prepoznati čuvenog Ramireza.

Piše: 

On je hitovima "Hablando", "Bomba", "Terapia" i mnogim drugim žario i palio europskom Rave scenom sredinom 90ih godina, sada već prošlog stoljeća. Rođen je u Trstu, s pet godina već je svirao harmoniku, a sa 11, pohađajući jedan od talijanskih konzervatorija, naučio svirati klavir i čelo. Nakon studija, početkom 80ih, okreće se elektronici koju uspješno stapa svojim ranije stečenim znanjem iz klasične glazbe, a kasnije svira klavijature u bendu koji biva prepoznat od svjetski poznate izdavačke kuće Polygram Records.

Kasnije, kao kompozitor i producent sve više surađuje s DJ-ima, jer, sjetimo se – elektronska glazba je u to vrijeme taman bila u svojim počecima, a DJ scena je iz dana u dan bivala sve jača i jača… No, da ne duljimo, jer biografija mu je pozamašna, kao i diskografija – ostatak njegove "priče" pročitajte na www.elviomoratto.com .Treba svakako spomenuti i da će se besplatno podjeliti neki  primjerci  navedenog CD-a, a ukoliko ostanete kratkih rukava, moći ćete ga i kupiti po cijeni od 10 eura.

Warm-up partija priredit će domaće snage Grga aka Toxic i Kid. Ulaznica je 50 kn do ponoći, 60 kn poslije ponoći.

Piše: www.f-scope.com

Od ovog tjedna ponovno smo pokrenuli nagradne igre. Osvojite ulaznice za Best klikom ovdje!

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2