Skip to main content
  • boat party
  • 6.08.2012.

Papaya i Collegium porinuli boat partije

Naviknuti na novitete i trendove koje nameću, 30. najbolji svjetski klub „Papaya“ i najveća turistička agencija za mlade u regiji „Collegium“ udruženih snaga ovog ljeta pokrenuli su još jedan projekt Boat Partije.

Naslovna foto

boat party

Krivci su za popularizaciju festivala i plesne klupske glazbe u Hrvatskoj, a jedinstveni After Beach Partyiji osvojili su svjetsku javnost i publiku. Plaža Zrće kao jedina takva u široj regiji postala je prepoznatljivi svjetski brand koja kroz ljetnu sezonu privlači mlade iz čak 80 zemalja, koja je došla bodriti svoje svjetske glazbene zvijezde.

Papaya je Hrvatsku stavila u sam vrh najpoželjnijih destinacije za mlade premijernim dovođenjem DJ zvijezda poput Tiesta, Armin Van Buuren-a, Swedish House Mafie i dr. Ovog ljeta Papaya u suradnji sa najvećim turističkim omladinskim brendom Collegium diže ljestvicu zabave na još veći nivo te predstavlja nezaboravne „Boat Partije“.  

boat party3

Po uzoru na svjetski poznate partyije na brodu kao što je „Holly Ship“ iz Miamija, Papaya i Collegium su svojim najvjernijim fanovima ponudili nezaboravno „Boat Party“ iskustvo. Svoje oduševljenje nisu skrivali ni Nicky Romero i The Shapeshiftersi koji su bili specijalni gosti „Boat Partija“.

boat party4

Ograničenog kapaciteta, Papaya i Collegium rezervirali su samo 300 mjesta na brodu za najvjernije fanove. Svoje nezaboravno „Boat party“ iskustvo zgrabite već ovaj četvrtak 09. kolovoza (17-21h) i petak 10. kolovoza (13-17h). Cijena ulaznice je 150kn, a polazak party broda predviđen je iz centra grada Novalje, glavne rive pokraj hotela Lože.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju