Skip to main content
  • Joris Voorn
  • 8.11.2010.

Papaya otkrila prvog gosta za sljedeće ljeto

Tim kluba Papaya je objavio prva imena za sezonu 2011.

Naslovna foto

Joris Voorn

 

Joris Voorn je prvi najavljeni gost kluba Papaya za sljedeće ljeto koji će nastupati u sklopu Get EXITed festivala. Rodom iz Rotterdama Voorn potječe iz obitelji glazbenika. S elektronskom glazbom dolazi u doticaj 1995. godine, a nedugo nakon toga postaje dj. Njegovi energični "live" setovi su posebna poslastica, dok ništa manje nisu uzbudljivi ni dj setovi. Prošle godine se predstavio riječkoj publici u Stereo Dvorani i odradio nastup za pamćenje, a zasigurno ni publiku na Zrću neće ostaviti ravodušnima.
 
Klub Papaya trenutno radi promotivnu turneju po Europi. Prošli tjedan su bili u Italiji, a za prosinac su najavili promo party sa Laidback Luke-om u Bratislavi. Klub Papaya definitivno postaje prepoznatljiv "brand" u svijetu.
 
Joris Voorn također nastupa na novogodišnjem Sensation White partiju. Klubska Scena putovanja Vam nudi aranžmane iz Zagreba za naluđi doček Nove Godine.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2