Skip to main content
  • Paul Van Dyk
  • 6.04.2009.

Papaya Promo Tour 2009

Zasigurno nema osobe u Hrvatskoj koja nije čula za sada već svjetsku popularnu destinaciju za mlade, plažu Zrće i grad Novalju na otoku Pagu. Iz godine u godinu bilježi se sve veći rast stranih turista a najviše zahvaljujući iznimno atraktivnim glazbenim imenima koji nastupaju na plaži Zrće, u klubu Papaya . U sezoni 2009 klub Papaya Vam najavljuje dva ljetna klupska festivala Papaya Day & Night koji će se održati od 15.-18. srpnja te Tuborg Green Beat koji će se održati od 12.-15. kolovoza.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Van Dyk

PAPAYA DAY & NIGHT ove godine slavi 5 godišnjicu uz Paul Van Dyk, Sharam (Deep Dish), Freemasons, Barbaru Tucker, PlayOne &…, a na TUBORG GREEN BEATU po prvi puta u regiji plešemo sa Swedish House Mafia, Eric Prydz, ToolRoom Knights (Mark Knights, Dirty South) &…
{seyretpic id=18 align=center}

SharamEuforija koja je vladala u sezoni 2008. kroz dva festivala, Papaya Day & Night i Green Beat, postavila je visoke ciljeve organizatorima trenutno najpoželjnije destinacije za mlade u Europi, te organizatori s ponosom najavljuju još ekskluzivnija svjetska imena za sezonu 2009.

Velika promotivna klupska turneja kluba Papaye počenje s velikim zagrebačkim partyijem u klubu Piranha u petak 10.04., a to je ujedno i najavni party s kojim klub Papaya započinje promociju u svim ekskluzivnim klubovima u regiji i svijetu. Osim Hrvatske, Bosne, Slovenije i Srbije promotivni partyiji održati će se u Italiji, Švicarskoj, Njemačkoj te susjednim zemljama a čiji će raspored biti uskoro objavljen na službenim stranicama kluba www.papaya.com.hr .
{seyretpic id=93 align=center}

Steve AngelloSve goste u petak 10.04. u klubu Piranha očekuju nastupi papayinih rezident dj-a, live vokala Sandre s popularne kompilacije Papaya Day & Night, a za stvaranje ljetne atmosfere i ugođaja pobrinut će se Papaya promo tim sastavljen od prekrasnih hostesa, promotorica i plesačica. Najsretnije goste očekuju pokloni Papaye: Papaya Day & Night CD kompilacije, majice, jumbo kokteli te velike nagradne igre u kojima ćete moći osvojiti ekskluzivne ulaznice za nadolazeće nastupe svjetskih glazbenih imena u klubu Papaya.
{seyretpic id=89 align=center}

Ne propustite euforiju ljetnih after beach partyija, rasplesanu i vruću atmosferu te pozitivno nabrijanu ekipu, a naravno sve skupa osjetite u sklopu prvog službenog Papaya promo partyija u klubu Piranha. 
{seyretpic id=37 align=center}

{snippet 1}

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju