Skip to main content
  • alt

Papaya slavi pet godina Hideouta!

Sočna, mokra, slatka Papaya usidrena na pijesku Zrća, koji danju pali stopala pod Suncem a noću iz drugih razloga, proslavila je 5 godina Hideouta.

 
Valovi turista željnih svega onoga što u svakodnevnom životu manjka prelili su se našom obalom i nahrlili u Papayu kako bi čuli svjetske velike kao što su Loco Dice, MK, Apollonia, Jamie Jones
 
Hideout slavi peti rođendan a mini jubilarka je ujedno i popraćena rekordnim brojem posjetitelja. Tko zna gdje će biti za 5 ili deset godina. Povijest se uvijek piše tek retrospektivno i ne možeš procijeniti dok si uronjen u njeno stvaranje.

alt

 
Ovolika pompa odrazila se i na ekonomiju same Novalje i otoka Paga gdje nije ostala ni jedna prazna plahta, madrac, luftić ili pomoćni krevet. Restorani bujaju životom, u dućkasima su redovi. Kako smo s Hideoutom zaplesali na špici ljetne sezone taman je fino poslužio da zagrije strasti za sve što slijedi: Armada Croatia festival, Fresh Island festival, Croatia Rocks festival, Magnetic Club Life Croatia festival, DJ MAG Beach festival, Electrobeach Croatia festival, Barrakud festival i Sonus festival.
 
Papaya i dalje opravdava svoj status na globalnoj ljestvici najboljih kao ambasador hrvatskih ljeta u domaćim i tuđim srcima. Kad iz zvučnika odere nitko više nije tuđi jer sva tijela pričaju istim jeikom! Jedva čekamo i vaša stopala ovdje a do tada evo malo slikopriča onoga što se odvijalo do sada!
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop