Skip to main content
  • Above & Beyond
  • 15.01.2010.

Papaya Zrče – Apsolutni hit za 2010.g.

Prema informacijama koje smo pronašli na službenoj Facebook stranici Papaya kluba na Zrću tamo nas ovoga ljeta čeka prava pravcata ludnica.

Piše: 

Naslovna foto

Above & Beyond

Ekipa planira proširiti ljetnu sezonu a da će i ove godine odvući veći dio publike prema svom klubu dokazuju brojna potvrđena strana imena koja su već najavljena.
Tako se sezona otvara već 18. lipnja trodnevnim događajem. Sve se nastavlja regionalnim projektom GET Exited koji počinje prvim vikendom mjeseca srpnja a prema prvim informacijama tu bi trebao svirati Sven Väth na Zrću. Plan je obuhvatiti gostovanja u Papayi te Dubrovniku i poslije svega Exit Festival koji kao partner u regiji zajedničkim snagama pokušava svjetskom tržištu prezentirati jadransku obalu i Srbiju kao nezaobilazne točke elektronske muzike.

Papayin treći projekt je Day & Night Festival od 15. do 18. srpnja gdje gostuju Armin Van Buuren, Ferry Corsten i Funkerman.

Popularni after beach partiji prava su poslastica ovog kluba. U razdoblju od 29. do 31. srpnja organizira se After Beach festival uz Davida Moralesa, The Shapeshifterse i Freemasonse.

U kolovozu od 11. do 14. organizira se MTV Festival, a Tuborg Green Beat se pomiče od 18. do 21. kolovoza.

Od imena koji su još potvrdili nastupe na Papayi su trance umjetnici Gareth Emery, Above & Beyond, te slovenski techno proizvod Umek.

sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2