Skip to main content
  • 10.09.2019.

Pariški noćni klub zatvoren zbog smrtnog slučaja predoziranja

Policija je prislino zatvorila  Dehors Brut

Piše: 

U Facebook postu preko stranice koju vode bivši vlasnici kluba Concrete, rečeno je kako su dobili dojavu te moraju otkazati event samo 4 sata prije održavanja istog. No, ne samo to već otkazati i sve naredno zakazane evente u prostoru kluba do daljnjeg. Odluka je donesena zbog navodne smrti predoziranjem ispred prostorija kluba 31.08. ovoga ljeta.

 


 Tim iza  Dehors Brut kluba u pokušaju obrane navode kako su oduvijek na meti policije i kako upravo zbog toga paze da se pravila i zakoni poštivaju. Pozivaju francusku javnost uz činjenicu kako  je to problem zdravstva te kako bi umjesto zatvaranja kulturnih mjesta trebali educirati javnost o drogama.
 

Nema još govora o potencijalnom ponovnom otvaranju a klub je bio otvoren ovog srpnja kao privremena zamjena klubu Concrete koji nije uspio nabaviti dozvolu za rad.
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2