Skip to main content
  • adam beyer
  • 22.11.2015.

Party Adama Beyera u Parizu potencijalna meta terorista?

Hakerska grupa OpParis koji su dio Anonymusa tvrde da postoje dokazi prema kojima ISIS planira još nekoliko napada u nedjelju u Francuskoj, Libanonu, Italiji, Indoneziji i SAD-u.

Piše: 

Naslovna foto

Adam Beyer


Navodno su presjekli terorističke komunikacije, te u intervjuu za International Business Times među metama se ističe i  elektronički događaj na teglenici uz rijeku "Concrete Invites Drumcode", planiran na za nedjelju 22.11. u Parizu, na kojem trebaju nastupiti Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, Joel Mull.
{youtube}RrftkyzEohg{/youtube}

Organizator "Concrete Paris", objavio je priopćenje da OpParis samo nagađa moguće mete napada, ali nema konkretne dokaze ili činjenice, te da će se party svejedno održati u nedjelju prema planu.

"Concrete party će biti potpuno siguran sutra, te smo uz potporu policijske uprave postavili dodatnu zaštitu oko naših teglenica na kojima se odvija događaj. OpParis ne doprinose nimalo zajednici, jer dijeleći ovakve članke i lažne glasine samo unose dodatan strah i nemir među publiku".

STILL STANDING / STILL DANCING

Adam Beyer je nedugo nakon ovih vijesti na svom FB profilu napisao "Keep calm and listen to Techno" za što je dobio za sada preko 6700 lajkova i brojne komentare podrške.

Skupina Anonymus je nakon ovakvih reakcija ažurirala svoj Twitter novim priopćenjem, dok je stari tweet uklonjen: "We did not spread any rumors about possible future ISIS attacks, and frankly, we do not know where the rumors come from".

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk