Baner
alt

Party kolektiv preuranjeno otkrio lineup Burning Mana

Petak, 17 Srpanj 2015

Duboko, duboko unutar pustinje Nevade od 30. kolovoza pa do 7. rujna bijesnit će golemi party na pijesku, 7 dana bijega u svijet u kojem pravila više ne vrijede.

 
Na tjedan dana ljudi žive kao jedno, kao golemi samoodrživi party grad pod kipućim suncem koje pali sve pred sobom nakrcan umjetnošću, eventima, solidarnošću, plesom, zabavom, druženjima...
 
Tako će se i ovoga kolovoza, u neonskom party kombiju, pješčanoj eskapadi plesa pridružiti i party kolektiv Mayan Warrior no ove godine su umalo zaradili zabranu sviranja jer su na Facebook neodobreno postavili fotku postera s najavom izvođača prije no što ih je objavio sam Burning Man.
 
No kako je mačke koje su iz vreće izašle teško iznova u njih vratiti čak i službeno korenje Mayan Warriora, koje je rezultiralo uklanjanjame posta, nije spriječilo internete da već odavno uberu lineup... nije li doba masovih komunikacija ludnica.  Za sada se čini fini techno i house lineup s imenima poput Maceo Plex, Mathew Jonson, Thugfucker, Acid Pauli, Axel Boman...

alt
 
Kako god želite li u svoja životna iskustva upisati golemi party s krijesovima usred pustinje prijavite se za 2016. na službenoj stranci Burning Mana i nadajte se da će baš vaše ime biti odabrano nakon predregistracije jer je to jedini način da ulovite karte.
 
Party kolektiv preuranjeno otkrio lineup Burning Mana