Skip to main content
  • 6.09.2011.

Party ujedinjenje ponovo u Zagrebu

Glavni grad Hrvatske ponovo postaje europska party metropola.

Naslovna foto

Caffe Ole

Treći po redu klubski spektakl pod nazivom Party United održat će se na području grada Zagreba, u subotu, 1. listopada 2011. s početkom u 21 sat. Ove jeseni svoj su dolazak potvrdila jaka imena elektronske scene i najpoznatiji klubski brendovi uz koje posjetitelje očekuju i brojni koncertni nastupi.

Kao i svaki put do sada Party United obuhvaća cjelonoćni provod u najboljim zagrebačkim klubovima od kojih svaki nudi različit glazbeni program, vrhunske izvođače, odličan provod, poklone i niz drugih iznenađenja. U cijenu ulaznice od 70 kuna, uključen je i besplatni shuttle bus koji će cijelu noć kružiti gradom i posjetitelje prevoziti od kluba do kluba.

Premijerno po prvi puta u Hrvatsku dolazi popularni klubski brand Space Ibiza koji će se predstaviti svojim spektakularnim subotnjim programom Caffe Ole u preuređenom prostoru Tvornice Kulture. Također po prvi put u Zagrebu je i Ministry of Sound koji slavi 20 godina postojanja nastupom njujorškog DJa i producenta Sandy Riviere u klubu Aquarius. Exit festival predstavit će se specijalnim promo partijem u klubu Boogaloo na kojem će nastupiti čest gost u Hrvatskoj, Timo Maas. Ljubitelji komercijalnijeg zvuka če imati priliku uživati u nastupima Sam Cooke i Yasmin na velikom Hed Kandi partiju u Shamballi ili pak u nastupu španjolske DJane Marien Baker u Saloonu, koja isto tako ekskluzivno po prvi put nastupa u Zagrebu. Uz sve tu je i dašak londonskog undergrounda; na proslavi 7 godina Jabbatona posjetitelje očekuje krema dubstepa DJ Plastician iSP:MC, nekoliko puta nominiran za najboljeg mladog MC-a. U Sirupu pak možete uživati u Cadenza Showcaseu čije će boje braniti Michel Cleis, autor velikog hita “La Mezcla’’, te Frivolous koji je već jednom prije dvije godine izveo svoj nestašni live u kojemu koristi nož kao instrument. Da ne bude sve u znaku elektronike pobrinut će se Gin Cooler i beogradski funky bend Zemlja gruva čiji je album ''Gruvlend'' proglašen jednim od najboljih prošle godine, a za kraj vas očekuje ekskluzivan i poseban nastup Massima i Ljetnog kina.

Sve u svemu teško se može to sve popratiti, tj. nemoguće je, ali definitvno super je imati toliki izbor, barem na jednu noć u godini.

www.partyunited-zagreb.com
www.facebook.com/PARTYUNITEDZAGREB
www.twitter.com/partyunited

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2