Skip to main content
  • atmosfera
  • 10.11.2012.

Party za 11 godina Bodyworka

Obljetnica Bodywork programa njene je rezidente ponukala da se tom prigodom okupe i prisjete svih onih gostovanja i vrhunskih provoda koji su obilježili cijelo jedno razdoblje i glazbeno odgojili generacije.

Naslovna foto

atmosfera

Bodywork je zaslužan i što Zagreb nije zaostajao za drugim europskim gradovima u vrijeme od 2001. pa nadalje kad je elektronska glazba bila u svom vrhuncu na domaćem prostoru. Upravo zahvaljujući Bodyworku u OTV domu mnogi od nas imali su priliku prvi put u životu uživo čuti Derricka Maya, Doc Martina, Nathana Colesa, Ian Pooleya, Funk D.Voida i mnoge druge.

Ovog smo se tjedna u našem special downloadu prisjetili Bodywork večeri 13.11.2004. u OTV domu na kojoj je glavna zvijezda bio John Acquaviva.
Njegov set možete i downloadati te se pripremiti za večerašnje slavlje u velikoj dvorani Edisona, večeras 10.11. u 22 sata u Karlovcu. Zašto u Karlovcu?

bodywork

Mario Peraja i Damir Laić organizatori rođendanskog partija Bodyworka odlučili su organizirati obljetnicu u Karlovcu, jer je Boogaloo kao što znamo do daljnjega zatvoren, a ostali klubovi u Zagrebu su nažalost u posljednje vrijeme podbacili s party programom i izlaženjem u susret elektronskim programskim večerima. Osim toga Damir Laić iz organizacije je Karlovčanin, pa mu se ideja da organizira party u klubu Edison učinila jednostavnijom. Uostalom vjerujemo da ljubiteljima Bodyworka neće biti teško doći iz Zagreba.

Rezidenti programa koji su se ovom prilikom okupili najavljuju odličan provod baš kao u starim danima. Publiku će rasplesati Toxic, Shinn i Mataya aka Matija Tonković te domaćin, karlovački DJ Phil Damm.

{soundcloud}https://soundcloud.com/mataya/mataya-animate-original-mix{/soundcloud}

Party počinje u 22 sata, a u prva dva sata upad je 20 kuna, nakon ponoći cijena ulaznice iznosit će 30 kuna. Party će potrajati do sitnih jutarnjih sati kako i dolikuje rođendanskom slavlju.

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2