Skip to main content
  • 16.05.2013.

Party za referendum o izgradnji TE Plomin

Rave na plin tematski je party eventa elektronske glazbe na kojem će nastupiti troje DJ-a iz susjedne nam Srbije, a među njima se krije jedna dama Lea Dobricic koja je itekako dobro poznata na ovim prostorima.

Piše: 


Bokee (Kinetic Vibe) drugo je strano ime koje je gostovalo više puta u Rijeci te čak dvaput već u Labinu (Dubrova, Đil) kao član Kinetic Vibe kolektiva. Treće ime je dobro poznati A.P. inače urednik emisije Citrus sa "Proton Radio". Uz goste na na eventu će nastupiti i Tino Dobric u b2b varijanti zajedno sa "ArchiTech" koji inače studira u Ljubljani, a obojica su nedavno nastupila na "Humanitarni Rave b-day" u Placi gdje su izuzetno dobro bili prihvaćeni od publike. Dj Toxic zatvorit će party svojim prepoznatljivim vinyl setom, a on je inače voditelj DJ Radionice čiji će se članovi predstaviti publici od 22:00 sata.

Party organiziraju Građanske inicijative mladih za novi Labin i za Referendum o izdradnji Termo elektrane Plomina 3, te Građanski forum o izgradnji TE Plomina 3 uz potporu udruga Labin Art Express XXI i EKO Kvarner! Početak eventa zakazan je za 23:00 sata, a ulaznica iznosi 30 kuna – KUC Lamparna, Labin.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2