Skip to main content
  • 26.09.2008.

Paul Kalkbrenner glumi u filmu Berlin Calling

Berlin Calling prati život izmišljenog junaka, elektronskog glazbenog kompozitora Martina, koji u filmu nosi umjetničko ime DJ Ickarus a glumi ga Paul Kalkbrenner. Glavni protagonist filma, berlinski electro glazbenik Martin Karow aka Paul Kalkbrenner u filmu je na klupskoj turneji sa svojom djevojkom i managericom Mathilde. Film prenosi zbivanja od aerodroma do aerodroma, od kluba do kluba. Oni zajednički dijele krevet, glazbeni studio, ured i apartman u Berlinu.

Piše: 

Mathilde se počinje strašno ljutiti na Ickarusa zbog sve češćeg konzumiranja opojnih droga, ali snaga njihove ljubavi sve pobjeđuje. Ickarus i Mathilde izdaju novi album što stvara još veću povezanost. Nakon jednog od nastupa Ickarus gubi kontrolu i završava na hitnoj zbog predoziranosti, a kasnije ga šalju na psihijatrijsko liječenje u Berlin. Ovaj film zadivio je već mnoge svjetske filmske priredbe, što možete vidjeti na službenoj stranici, a tu je i trailer – https://www.berlincalling.de/meet/view/469

{snippet 1}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk