Skip to main content
  • 17.03.2018.

Paul Kalkbrenner u svibnju izdaje svoji novi album, ‘Parts of Life’

Nakon tri godine zatišja Berlinska ikona Paul Kalkbrenner sprema svoji novi studijski album.

Piše: 

Za Paul Kalkbrennera nije potreban nikakav uvod, svatko iz svijeta elektroničke glazbe čuo je za ovog Nijemca, bilo da ste preko 100 puta čuli 'Sky & Sand' u suradnji sa bratom Fritzom ili ste pak gledali film 'Berlin Calling'.

Na kalendaru odmah zaokružite datum 18. svibnja kada preko svjetki poznatog Sony Internationala stiže najnovije djelo 'Parts of Life'.

Petnaest komada nazvanih jednostavno brojem, stiže kao inspiracija 2016. trilogije 'Back To The Future'. Naslovna slika koja stiže uz album također je zanimljivog prikaza njegova ujka Paul Eisela kojime se ističu jedinstveni osobni predmeti.

Odmah ćemo se prebaciti na prvi singl nadolazećeg albuma, koji svojim naslovom možda to i ne sugerira, radi se o 'Part Three' produkciji. Uživajte u ovoj live izvedbi:

Tracklist
01. Part Eleven
02. Part Three
03. Part Fourteen
04. Part Seven
05. Part Four
06. Part Twelve
07. Part Two
08. Part Ten
09. Part Five
10. Part Fifteen
11. Part One
12. Part Nine
13. Part Thirteen
14. Part Six
15. Part Eight

 

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop