Skip to main content
  • 12.07.2016.

Pet dana plesa u Revelinu!

Prošla su ljeta i zime od kada je podno zidina pisana Dubravka, od kada su graditelji kamenjem stvarali ponosni mali grad na jugu Jadrana.

 
Ovoga ljeta kruna obale pojačava zvučnike do kuda ide u jednom klubu kulture. Kultura je plesna, a klub imena Revelin, prenamijenjen i oživljen za novo doba, nove ljude i nove zvukove.

 
Dubrovačke srijede obojene su jednom rezidencijom sasvim domaćeg Filipa, kojeg u glasnim strujom natopljenim noćima bolje poznaješ kao DANCElectricPHILIPE-a. Filip fura u Revelin DANCElectric Residency s okusom misije organizacije, promocije i produkcije dubokih snažnih house momenta i povremenih izleta u opakijeg techno brata, a ove srijede, 13. srpnja, kao gost stiže Alex Kenji. Iza aliasa stoji s talijanske čizme pristigao Alessandro Bacci. 10 godina DJ-inga i produkcije garantira besprijekorno skrojene house/tech house setove, a kada ga ne hvataš u klubu zateći ćeš ga u suvlasničkom stolcu 303Loversa s Manuelom De La Mareom i Marshallom i kao taticu preko 50 izdanja i onoga koji živi na desetak kompilacija.
 
Četvrtak će preuzeti Johny I na jednom Mash Up Masteru smoothiea glazbenih divnosti, dok je petak, 15. srpnja, u rukama Jacoba Planta. Jacob je sin londonskih ulica koji je u posljednjih 18 mjeseci pomeo klubove i festivale. S izdanjima na vlastitom Shakedown labelu kao i na Fly Eye i Dim Maku baca se i na druge kontinente. Američki debi bio je čikaški Lallopooloza festival na legendarnoj Perry pozornici.

 
Subota je vrijeme za Grand Hotel @ Culture Cub Revelin event, a nedjelja stiže kao vrijeme za regeneraciju, rehabilitaciju i spuštanje s vrtuljka na kojem paradu vode Speed & Co.
 
No to nije sve! Ne, nemamo za vas set noževa za odrezak, ali imamo novo izdanje iz ruku Filipa samoga. 303Lovers nije samo dom gospodina Kenjija već ujedno i label s kojeg u suradnji s Manuleom De La Mareom 11. srpnja izašla nova traka koja peca onu emociju kada ne možeš podnijeti da je stigao zadnji takt pa udariš još jednom "Reload". Na prvo slušanje i po svoj primjerak navrati digitalnim putima na Beatport i uživaj.
 

 
A što se Revelina tiče, u potpunoj antitezi zle vještice iz Huga: "Odaberi jedan broj, ne možeš pogriješiti!"

 

sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk