Baner
alt

Pet najtraka ibiškog ljeta

Utorak, 30 Rujan 2014

Party sezona na Ibizi polako se, ali sigurno primiče svome kraju, a DJ Mag je ovih dana objavio trake koje su vladale party otokom tijekom ljeta.

 
Tako se na petome mjestu nalazi techno stvar "I Want You" britanskog techno/house producenta Trus'Mea i to remiksu sunarodnjaka Alana Fitzpatricka. Volite li techno mračnjaštvo u kombinaciji s vokalom, onda je ovo traka za vas.
 
Na  četvrtome je mjestu suradnja Gerda i Marcoradija,"Still Believe",  deep tech house traka koja se odlikuje klavirskom dionicom te ju nerijetko nazivaju i klavirskom himnom.
 
Treće mjesto pripada traci izašloj na labelu Hot Creations Jamieja Jonesa, "Forget" britanskog techno/house producenta Patricka Toppinga, tech house stvar snažne bas linije.
 
Osam minuta duga deep techno stvar Alexa Niggemana, "Tarkus", izašla na Sashinome labelu Last Night On Earth i koja veoma podsjeća na Ameov klasik "Rej", nalazi se na drugome mjestu.
 
Prvo mjesto pripalo je Dukeu Dumontu i njegovoj traci "Won't Look Back" koja ima vibru old school housea i odličan ženski vokal, a zanimljivo je kako je upravo ta stvar i najshazamiranija ovog ljeta na Ibizi.
Pet najtraka ibiškog ljeta