Skip to main content
  • chris liebing
  • 8.07.2012.

Petak 13-ti za Chris Liebinga

Ostavit ćemo praznovjerje na stranu, jer ovog petka 13-og u Kupare na veliko otvorenje jedne od najljepših plaža na širem Dubrovačkom području stiže Chris Liebing.

Naslovna foto

Chris Liebing

Nakon prošlogodišnjih gostovanja velikana poput Cristiana Varele, Marca Baileya, Jon Rundella i Carl Coxa i ove godine Kupari otvaraju sezonu partija u velikom stilu.

Kad nije na putu i kad ne nastupa na različitim lokacijama diljem svijeta od Australije do našeg Dubrovnika, frankfurtski DJ, producent, radijski voditelj i vlasnik etikete CLR, iza koje više ne stoji njegovo ime već moto: „Create Learn Realize“ bavi se glazbom koja slijedi taj moto. Nakon turneja i putovanja većinu svog vremena provodi s djecom, to je za njega najbolji način odmora i opuštanja.

Strasti su mu tetovaže, ali i setovi koji si znali trajati i po 12-13 sati. Kako Chris već 10 godina koristi digitalnu tehnologiju njegov opus za ovakve maratonske setove je poprilično popunjen, a ostalo dođe spontano kao čista improvizacija. Proteklih mjesec bavio se miksanjem i masteriranjem albuma producenata koji izdaju za njegovu etiketa kao što su Monoloc i Tommy Four Seven, a posljednje izdanje „Reconected 2“, drugi je dio kompilacije koja je je u lipnju izašla na CLR-u i koju je nedavno remiksirao i DJ Emerson.

{soundcloud}https://soundcloud.com/clr/reconnected-02-mixed-by-dj-emerson{/soundcloud}

Veliko otvorenje plaže Kupari, uz gostovanje virtuoza techno glazbe ovog petka 13-og bit će sretan događaj za sve posjetitelje. Cijena ulaznice na dan eventa 200 kn,a ograniceni broj ulaznica u predprodaji je za 150 kn. Za sve one koji vole nagradne igre budite u toku ovih dana i pratite naš portal.

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju