Skip to main content
  • 8.08.2012.

Petar Dundov humanitarno u Slavonskom Brodu

U subotu 11. kolovoza održava se Sunrise Beach Party na pješčanoj plaži brodskog ŠRC-a Poloj, a kao glavni gost dolazi hrvatski Mozart elektronike, zagrebački DJ i producent, Petar Dundov.

Piše: 

Naslovna foto

Petar Dundov


Uz Dundova kao gost nastupa i osječki DJ Sly. Podršku im pružaju četiri odlična brodska DJ-a: Dominik Car, Alen Dražić, Ivan Beraković i Jaxx Pot.

Party će početi već u 18h na velikoj pozornici smještenoj u centru Poloja iznad plaže, a trajat će sve do jutra. Organizator je dodatno osigurao vatromet, bakljadu, vrhunski razglas i svjetlosne efekte, 6 odličnih DJ-a i prekrasnu plažu Poloj. Vi samo dođite, uživajte i plešite na vrućem pijesku.

Ovo je humanitarni party i prihod je namijenjen za opremanje sobe za poticanje senzomotoričkog razvoja djece u svrhu edukacijsko-rehabilitacijskog rada u dječjem vrtiću Stribor u Sl.Brodu. Cijena ulaznice je proizvoljna donacija, odnosno tko koliko hoće i želi dati. Zbog toga napominju organizatori "želimo da dođete u što većem broju i pokažete da i partijaneri imaju veliko srce".

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2