Skip to main content
  • 16.01.2007.

Pete Tong odabrao 27 najboljih produkcija svih vremena

U petak, 22. prosinca prošle godine, Pete Tong je odabrao 27 produkcija svih vremena koje je vrtio u svojoj emisiji. Nizozemski duo Chocolate Puma našao se među 27 odabranih sa singleom „I Wanna Be U“ iz 2001.g. Produkcija je dosegla najviše 6. mjesto na britanskoj Top 40 chart listi.

Piše: 

Ovaj dvojac ne samo da je poznat po produkcijama već i za mix pultom znaju zapaliti plesni podij što dokazuju nastuplji diljem zemaljske kugle. „Trenutno sviramo svuda po planeti. Od Pariza do Londona, od Amsterdama do Hrvatske“, izjavili su DJ Zki i Dobre.

Trenutno su jako zaposleni jer u studiju rade na novim produkcijama, tj. onima koje bi trebale zamijeniti njihov posljednji hit „Always and Forever“. Za kraj siječnja ipak su odvojili nešto vremena za svirke pa ćete ih moći slušati u portugalskom Lisabonu i Portu. U veljači posjećuju Francusku, a u ožujku su zakazali nastupe u Nizozemskoj i južnoj Americi.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2