Skip to main content
  • 12.04.2009.

Pete Tong zaokružuje Tuborg Green Beat na Zrču

Uz Swedish House Mafiu, Eric Prydza, ToolRoom Knights (Mark Knights, Dirty South) na Tuborg Green Beatu, koji će se održati od 12. do 15. kolovoza održati u klubu Papaya , svirat će i jedna od najutjecajnijih osoba  u svijetu glazbe PETE TONG.

Piše: 

Tong je autor i voditelj najdugovječnije emisije posvećene plesnoj glazbi (na BBC Radio 1), zaslužan je za nastanak mnogih poznatih svjetskih DJ i producentskih imena, sastavio je glazbu za tri filmska hita ("The Beach", "Human Traffic" i "24 Hour Party People") i 'krivac' je za ulaz house glazbe na komercijalne radio stanice u Velikoj Britaniji. Netko dobro upućen jednom je odlično primijetio kako bi plesna glazba bila na puno nižoj razini od današnje da se Pete Tong svojedobno nije ostavio škole i sasvim posvetio DJ-iranju.

{seyretpic id=125 align=center}

Njegovu emisiju slušaju milijuni ljudi u 25 zemalja diljem svijeta, a njegov status potvrđuju najveća imena „dance“ glazbe  današnjice. Sasvim je sigurno da će nova pjesma koju on danas pusti u emisiji, sutra biti hit, a prekosutra obavezni dio seta svakog DJ-a koji drži do sebe. Svi velikani (producenti i Dj-i) usko surađuju s njim jer svi znaju da je činjenica da Pete Tong diktira današnje tržište plesne glazbe.

TIM KLUBA PAPAYA u pregovorima s TONGOM za „Live Essential Selection“ uživo sa Tuborg Green Beat festivala u klubu Papaya.

ImageManagment kluba Papaye trenutno je u pregovorima sa Pete Tongom za izravno emitiranje najslušanije radijske emisije „Essential Selection“ iz kluba Papaye za vrijeme trajanja Tuborg Green Beat festivala, od 12.-15.kolovoza. To bi ujedno bio veliki iskorak u promociji kluba Papaya u svijetu, jer napomenimo da Tongovu emisiju prate slušatelji iz 25 zemalja. U promotivnom paketu se nalazi i Papayina, peta po redu glazbena kompilacija.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2